2

3

Semudah 123 ..Serahkan semua pada “WINNY”.. Hanya sapukan krim pada bahagian yang berbulu dengan cara membulat, tunggu 5 minit hingga krim meresap ke dalam kulit, kemudian lap dengan tisu dan basuh dengan menggunakan “magik span WINNY” ..

Bercukur boleh mengeringkan kulit, tetapi Winny adalah krim penyingkir rambut yang berkesan memulihkan tahap penghidratan kulit, menjadikan kulit anda lebih lembut, licin, cerah dan kulit kelihatan lebih sihat. Ia bertindak sampai ke akar rambut, jadi bulu akan mengambil masa yang lama untuk tumbuh.

Bulu akan tumbuh selepas tempoh masa yang lama. Apabila anda sapu krim pada bulu, jadi secara tidak langsung ia dapat mengubah tekstur kulit anda  menjadi lebih lembut dan licin berbanding sebelum ini.Kini anda bebas daripada bulu yang tidak diingini pada kaki, lutut, pergelangan kaki, lengan dan ketiak. WINNY juga menjadikan kulit anda sempurna lembap, licin seperti sutera.

4

1

Winny – untuk kulit yang licin dan berseri seperti sutera


  • Sejuk, tidak berbau, pelembab kulit
  • Setiap hari anda bercukur dan waxe !! tentu tidak selesa dan menyebabkan bulu tumbuh dengan cepat. Malah, sering berasa gatal di tempat yang dicukur.
  • Tak perlu cukur !! Tak perlu wax !!


Ramuan : Aqua, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate