4. MELEGAKAN KESAKITAN

Peningkatan suhu melalui penggunaan frekuensi yang tinggi untuk dermis dan hypodermis membantu melegakan sakit dan memperbaiki fungsi tisu kolegen, peraliran darah dan fungsi selular

LavaTRON membantu meningkatkan suhu lapisan dermis & hypordermis diantara 3-5cm dimana berfungsi untuk meningkatkan fungsi sel, melancarkan peraliran darah, mengurangkan kesakitan dan meningkatkan keanjalan sel tisu kolegen LavaTRON juga mampu merawat radang yang kronik dengan menggunakan sebuah kaedah dimana menggunakan frekuensi yang tinggi kepada badan dan menukarkan caj tenaga elektrik ke tenaga haba.

BAGAIMANAKAH IANYA BERFUNGSI

Menggunakan frekuensi radio sebanyak 250W kedalam lapisan tisu untuk meningkatkan suhu hiperdermis kepada 39-47
Menggunakan pelbagai jenis elektrod saiz (20-80/100mm) bergantung pada kesesuaian di tubuh badan
Semestinya selamat digunakan kerana menggunakan sistem kuasa automatic yang maksimum berdasarkan saiz elektrod yang berbeza dan kawalan automatic berdasarkan suhu pada permukaan elektrod

APAKAH RF DIATHERMA DEVICE LAVATRON ?

      3. MELEBATKAN RAMBUT

Adakah anda mengalami keguguran rambut? Tidak yakin dengan penampilan diri anda? Dengan adanya Lavatron, ianya mampu merawat masalah keguguran rambut serta membantu mengawal kesihatan kulit kepala anda. Haba yang digunakan akan membantu peraliran darah untuk mengalirkan oksigen yang mengandungi nutrisi yang secukupnya kepada akar rambut, seterusnya menghalang dari keguguran rambut melalui rangsangan dan pensterilan akar menerusi kesan haba.

Aplikasi: Penjagaan Keguguran Rambut / Pertumbuhan Rambut / Botak / Kurap Kepala

     2. MEMECAHKAN LEMAK

Khusus bagi mereka yang ingin kelihatan kurus, cantik dan menawan. Kami menawarkan rawatan eksklusif untuk membuang lemak yang berada dalam badan anda dengan hanya menggunakan teknologi Lavatron, dimana ianya tidak mempunyai sebarang kesan-kesan negatif. Lavatron membantu membuang sisa biologi yang tidak diperlukan dalam badan dengan menggunakan haba yang berfrekuensi tinggi dimana ianya bertindak kepada lapisan lemak, dan menganjalkan kulit dengan memperbaiki sel kolegen. Anda boleh lihat keberkesanannya yang menakjubkan seawal 2-3 kali rawatan secara konsisten.

Aplikasi: Penjagaan Lemak di Bahagian Perut / Selulit di bahagian Paha / Selulit di Bahagian Punggung

UNTUK KETERANGAN LANJUT

 

LAYARI FACEBOOK KAMI : ISWANAH SLIM & BEAUTY

https://www.facebook.com/iswanahslimbeauty/

Book an appointment with Iswanah Health care using SetMore

FUNGSI UTAMA RAWATAN LAVATRON

  1. ANTI-KEDUTAN & MENGANJALKAN KULIT


Adakah anda mempunya kedutan di wajah anda? Kulit anda tidak anjal seperti dahulu? Anti-kedutan adalah satu produk atau teknik yang diciptakan untuk mengawal permukaan kulit agar nampak lebih tua, manakala keanjalan kulit bermaksud  kebolehan kulit untuk meregang dan kembali normal apabila tiada regangan diaplikasikan di kulit. Kedutan di wajah, rambut beruban, dan kulit tidak anjal adalah fakta bagi mereka yang sudah berusia atau lebih dikenali sebagai tua. Oleh itu, anda tidak perlu risau, Kami ada jalan penyelesaiannya! Dengan menggunakan rawatan Lavatron, anda kini boleh mendapatkan kulit yang lebih anjal tanpa ada sebarang kedutan dan nampak lebih muda, cantik dan ceria.

Aplikasi: Kedutan Mata / Kedutan Mulut / Kedutan Dahi / Anti-Penuaan

Book an appointment with Iswanah Health care using SetMore

ATAU HUBUNGI KAMI :

SOALAN LAZIM OLEH PENGGUNA LAVATRON 😊

Apa maksud Lavatron ?
= Lavatron adalah alat perubatan yang inovatif dengan menggunakan Frekuensi Radio untuk meningkatkan suhu lapisan dermis & hyperdermis di antara 3-5cm.

Rawatan ini ada kesan sampingan ke ?
= Rawatan ini tiada kesan sampingan 

Rawatan ini mengambil berapa lama dalam satu sesi rawatan ?
= 30-40 minit 

Adakah rawatan ini sesuai untuk semua golongan dan peringkat umur ?
= Rawatan ini sesuai bagi semua golongan yang berumur 18 tahun ke atas. Kanak-kanak dan ibu mengandung tidak digalakkan. 

Adakah larangan bagi sesetengah individu untuk rawatan ini ?
= Ya. Bagi sesiapa yang menghidapi penyakit kronik, luka fizikal , pembedahan implan adalah dilarang untuk membuat rawatan Lavatron 

Apakah fungsi Lavatron ?
= Lavatron membantu untuk meningkatkan fungsi sel
= Melancarkan peraliran darah
= Mengurangkan kesakitan anggota badan 
= Meningkatkan keanjalan sel tisu kolagen 
= Membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut
= Membantu untuk memecahkan lemak dalam badan dan melangsingkan badan 
= Menghilangkan selulit 

Adakah rawatan ini membahayakan dan sakit ?
= Rawatan ini tidak membahayakan dan tidak sakit

Adakah rawatan ini mengambil masa yang lama untuk nampak kesan yang ketara ?
= Ia bergantung kepada individu tersebut dan anda boleh lihat perubahan dalam satu sesi rawatan. 

Apakah kelebihan jika anda membuat rawatan Lavatron Di Iswanah Healthcare ?
= Kami menawarkan cek kesihatan PERCUMA dan anda akan mendapat Promosi Hebat untuk rawatan Far Infrared Sauna hanya RM10. 

Apakah prosedur yang perlu diambil untuk membuat temujanji ?
= Anda yang inginkan perubahan pada diri anda boleh maklumkan pada perunding kesihatan kami untuk membuat temujanji sehari sebelum rawatan.